Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser


Generelle betingelser

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder alle Toppaint produkter, tilbud og leverancer, som er leveret direkte fra Toppaint. Der tages forbehold for fejl og mangler på toppaint.dk, herunder billeder og priser.

Bestilling
Toppaint produkter bestilles via firmaets hjemmeside, hvor angivne felter skal udfyldes, for at kunne matche den farve som ønskes. Ved mangelfulde oplysninger, kan Toppaint ikke garantere et optimalt farvematch.

Levering
Toppaint leverer de bestilte varer primært via GLS, eller andre relevante transportører, og kan til enhver tid regulere forsendelsesomkostningerne jvf. Transportørens takster. Leverancer leveres i engangsemballage som ikke tages retur.

Risiko
Købte varer overgår til køber ved levering, for egen risiko

Betaling
Betalingsbetingelser er normalt 8 dage, med mindre andet er aftalt. Faktura fremsendes pr. mail til køber efter varerne er afsendt. Ved for sen betaling sendes en påmindelse, herefter en ny faktura med rykkergebyr på kr. 100,00, samt renter. Betaling foregår til Toppaint oplyste bankkonto. Ved forsinket eller manglende betaling bevarer Toppaint ejendomsretten til produkterne, indtil betaling har fundet sted.

Garanti/Returnering
Toppaint kan ikke garantere et 100 % farvematch i alle tilfælde, og yder ikke garanti på åbnede produkter, med mindre at det dokumenteres at farven slet ikke passer. Garantien gælder ikke skader som er opstået p.g.a. uforsigtighed, ustabilt underlag, eller forkert brug af produkterne. Ved en godkendt garantisag leverer Toppaint en ny vare uden beregning (inkl. Forsendelse). Det anbefales at modtagne varer kontrolleres ved modtagelsen. Ved returnering af varer, sker dette på købers ansvar, og kan kun finde sted efter aftale med Toppaint. Returnering sker for købers regning

Brug af Toppaint produkter
Toppaint produkter indeholder opløsningsmidler som kan være til skade for mennesker, i tilfælde af større indtagelse. Det anbefales derfor at der er god ventilation eller udsugning, samt at der anvendes maske ved brug af produkterne. Produkterne skal anvendes i henhold til produktanvisningen.

Produktansvar
Toppaint er ikke ansvarlig for skade som måtte opstå på dele hvor produktet er påført, eller for skader på personer eller dyr

Force Majeure
Alle ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, naturkatastrofer, strejker, svigtende leverancer fra hovedproducent, produktionsværktøjer, samt svigt af transportør. I sådanne tilfælde kan køber hæve handlen, uden omkostninger.

Fortrydelsesret
Da Toppaint produkter er specificerede produkter, efter særlig bestilling, kan disse ikke returneres med begrundelse om fortrydelse, med mindre andet aftales med Toppaint.

Priser og Forsendelse
Alle oplyste priser er ekskl. Forsendelse. Prisen på forsendelse oplyses ved bestilling, og kan variere, afhængig af hvilket produkter der fremsendes. Alle priser på produkter og forsendelse kan ændres uden forudgående varsel.

Toppaint juli 2020

Scroll to Top

BROWSER INFORMATION

Da internet explorer ikke længere opdateres af Microsoft, kan der forekomme problemer på siden, hvis denne anvendes. Vi anbefaler derfor at anvende Goggle Chrome eller Safari.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.